Frederikshavn og Sønderjyske mødes i pokalfinale

Frederikshavn leverede den nødvendige sejr ude over Rødovre og møder Sønderjyske i pokalfinalen i ishockey.

Det bliver Frederikshavn White Hawks og Sønderjyske, der skal mødes i den danske pokalfinale i ishockey, AL-Bank Cuppen.

Frederikshavn vandt lørdag aften 1-0 ude over Rødovre Mighty Bulls i returkampen i semifinalerne og går dermed videre med samlet 3-2.

Mads Bech Christensen stod for kampens eneste scoring, da der resterede et minut og 10 sekunder af tredje og sidste periode.

De to hold mødtes fredag aften i Frederikshavn i den første kamp, hvor hjemmeholdet måtte nøjes med 2-2.

Sønderjyske slog lørdag aften de forsvarende pokalvindere, Herning Blue Fox, ud i den anden semifinale. Det skete, selvom Herning vandt returopgøret 3-2 i Vojens.

Sønderjyske vandt fredag imidlertid 4-1 i Herning og går derfor videre til finalen med samlet 6-4