Frederikshavn øjner igen kvartfinaleplads

Kampen om den ottende og sidste plads i kvartfinalerne i ishockey tager til. AaB tabte nemlig det nordjyske lokalopgør i Frederikshavn med 4-2. Dermed er Frederikshavn med igen.

Frederikshavn var på vej ud i mørket, men fire minutter før tid fik Matt Davidsson bragt hjemmeholdet foran med 2-1 efter et hav af misbrugt målchancer i hjemmekampen mod AaB.

Og det gik stærkt med målene i de sidste minutter. Kaptajn Mike Grey scorede i det sidste minut til 4-2 i et tomt AaB mål. Dermed sikrede Frederikshavn sig alle tre point.

- Sejren har reddet vores videre eksistens lige nu, og vi kan stadig selv afgøre det, sagde en glad Mike Grey efter kampen.

AaB'erne spillede kampen igennem klogt og defensivt, og det lignede længe en god taktik. Holdet kunne med en sejr næsten have sikret sig en plads i kvartfinalerne. Nu kan de i stedet mærke presset fra Frederikshavn.

- Det er noget lort lige nu, men solen står op igen. Vi har selv spillet os i den her situation, og så må vi også selv klare det, siger AaBs kaptajn No Nordby Tranholm.

AaB spiller søndag hjemme mod Esbjerg, og Frederikshavn møder Herlev på udebane.

Se højdepunkter fra Frederikshavn-AaB lørdag aften i TV2/NORD, og søndag følger vi AaB mod Esbjerg.