Foto: Christine Lunde

Frederikshavn Rideklub landets 3. bedste

20 hold fra hele landet dystede i weekenden i Frederikshavn om DM-titlen i ponydressur for hold. Frederikshavn Rideklub var med helt i front.

Måske var det hjemmebanefordelen, der resulterede i, at Frederikshavn Rideklub søndag kunne hænge bronzemedaljer om halsen ved danmarksmesterskaberne i holddressur for ponyer. Fire nordjyske piger var på holdet, der desværre måtte se sig slået af Aarhus Rideklub, som var overlegne i kampen om guldet. Gråsten Rideklub sikrede sig mesterskabets 2. plads.
 
Det var ikke kun på banen, at nordjyderne havde succes. I en pressemeddelelse fra Frederikshavn Rideklub udtaler Vibeke Degn Andersen, landstræner for ponylandsholdet:

- Det har været et stævne af høj standard - både sportsligt og organisatorisk. Frederikshavn Rideklub er rigtig gode til at løfte de store stævner til en ny dimension med stor professionalisme, unik gæstfrihed og høj service.

Frederikshavn Rideklubs berider, Dennis Fisker, supplerer:

- Det er gået rigtigt godt og vi er meget tilfredse. Vi har set superflot ridning og samtidig har vi haft det hyggeligt og sjovt. Vi kunne ikke holde så stort og flot et landsstævne uden alle vores frivillige og opbakning fra byens virksomheder - det er vi meget glade for!