LIGE NU:

Frederikshavner stopper som svensk landstræner

Håndboldtræneren Helle Thomsen fra Frederikshavn stopper som træner for det svenske kvindelandshold.

Helle Thomsen skal ikke længere træne det svenske kvindelandshold i håndbold. Den 44-årige træner fra Frederikshavn har valgt at stoppe som landstræner for de blå-gule.

- Jeg har gjort mig store overvejelser, men når jeg mærker efter i maven, er det den rigtige beslutning at stoppe nu, siger Helle Thomsen til FC Midtjyllands hjemmeside.

Thomsen har i det seneste år passet sit trænerjob i FC Midtjylland sideløbende med landstrænerjobbet i Sverige. Fremover skal hun kun træne de midtjyske kvinder.

- Vi føler, at Helle har udviklet sig godt, og vi har kunnet konstatere, at der har været fint tid til begge jobs. Derfor har det kun været positivt for os, at hun også har haft sin gang i Sverige. Det har givet os en træner, der har fået nye input og indtryk, siger FC Midtjyllands sportschef Hans Peter Riis.

Helle Thomsen optrådte som spiller for Frederikshavn KFUM, Frederikshavn FI og Lyngså, samt to norske klubber. Hun indledte trænerkarrieren som spillende træner i Sindal, og har siden trænet Team Tvis Holstebro, samt FC Midtjylland og Sverige.