Fremtidens Plejehjem rykker til Aalborg

Fremtiden plejehjem kommer til debat i Aalborg Kongres og Kulturcenter tirsdag. Foto: TV2/Nord

Tirsdag sættes der fokus på fremtidens plejehjem, når Aalborg Kongres og Kulturcenter slår dørene op til konference.

Konferencen sætter fokus på udviklingen af Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune, som opføres på havnefronten i Nørresundby og som forventes at stå færdig i foråret 2013.

Fremtidens Plejehjem kommer til at rumme 70 to-rums boliger og forskellige og tematiserede bolig-fællesarealer rundt om i huset. I husets stueplan etableres en offentlig restaurant, der foruden at betjene beboerne også kan tilbyde alle i Aalborg et måltid mad til rimelige priser. I stueplan er der tillige Fitness-center og en foyer med forskellige servicetilbud.

Flere end 380 deltager i konferencen om Fremtidens Plejehjem. Deltagerne kommer fra blandt andet. kommuner, uddannelsesinstitutioner, erhvervslivet, faglige organisationer og forskellige interesseorganisationer.

På konferencen bliver der rig lejlighed for at diskutere velfærdsteknologiske løsninger, da 23 virksomheder præsenterer deres produkter. Der kan blandt andet opleves sensorgulve, intelligent styring af el, interaktive løsninger, badeværelsesløsninger, løftesystemer og meget mere.

Forsiden lige nu