Foto: Jesper Lange

Foto: Henriette Maj Pedersen

Foto: Henriette Maj Pedersen

Foto: Henriette Maj Pedersen

Foto: Henriette Maj Pedersen

1 af 5

Fuldt hus til Rebildfest

Rebildfestens 100 års jubilæum har trukket masser af mennesker til bakkerne.

Rebildfestens 100 års jubilæum er nu godt i gang. For kort tid siden ankom Prinsesse Benedikte og derefter Dronning Margrethe til festlighederne. Og de er flankeret af masser af mennesker.

Præsidenten for Rebildfesten, Karl K. Nielsen, fortæller, at der er mange flere, end der plejer at være. Blandt andet var der over 1000 til den traditionsrige frokost.

- Der er masser af mennesker, og vejret er godt. Og så er det toppen, at Dronning Margrethe er med. Alt er perfekt i år, som et jubilæum skal være, siger Karl K. Nielsen til TV2/Nord.

Præsidenten talte også med Dronning Margrethe på vej ned gennem bakkerne. Her kunne han fortælle dronningen, at det var et rekord stort antal gæster i år, og at der har været mange gæster til middagen. Til det spurgte dronningen interesseret om, hvor alle de mennesker har spist.

Dagens festligheder inkluderer både fællessang og taler. De mange mennesker har sunget sangen "I Danmark er jeg født", og den amerikanske ambassadør i Danmark, Laurie S. Fulton har blandt andet en hilsen med fra Obama i sin tale.