Fund af eternitplader er overraskende

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning er overraskede over fund af eternitplader, og vil følge udviklingen nøje.

Det er Nordjyske Stiftstidende som har fundet plader på Eternitgrunden.

Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning står for at skulle indvie et nyt botilbud på området,  og her er man overrasket over, at der findes synlige rester på det omkringliggende store areal. 

På grunden, der skal huse det nye botilbud, bliver der flyttet meget jord for at sikre, at der ikke vil være forurenet jord på institutionens område.

- Vi har fulgt sagen tæt fra sin start og gør det fortsat. Herudover er vi i dialog med de kommende beboere, deres pårørende og medarbejderne. Så sent som i lørdags havde vi åbent hus og alle kommende beboere så frem til at kunne flytte ind, siger rådmand i

Ældre- og Handicapforvaltningen Tina French Nielsen.

Fundet af synlige eternitrester på det store areal tæt på botilbuddet er  overraskende og vi vil selvfølgelig rette os efter de anvisninger, de ansvarlige myndigheder i den forbindelse eventuelt finder anledning til at give. Vi følger udviklingen nøje, skriver forvaltningen i en pressemeddelse.

På mandag den 29. april er der inviteret til orienteringsmøde om de miljø- og sundhedsmæssige forhold på den gamle eternitgrund i Aalborg.

Forsiden lige nu