LIGE NU:

Fyret skoleleder trækker tilbud tilbage

Kaare Maul trækker tilbud om at vente med erstatningskrav tilbage, efter Venstregruppen i Vesthimmerlands kommune afviser at genansætte den fyrede skoleleder.

Udsigten til at Kaare Maul vender tilbage som skoleleder på Strandby Skole, er meget dårlig.
Venstres gruppeformand i Vesthimmerlands Kommune, Albert Veggerby afviser at Kaare Maul igen kan blive skoleleder, uanset udfaldet på den uvildige undersøgelse, der netop er sat i gang. Det får nu Kaare Mauls advokat til at trække et tilbud om at vente med en retssag.

- Vi har tilbagekaldt det tilsagn vi tidligere har givet om at afvente den undersøgelse, som professor Claus Haagen Jensen laver. Det gør vi på baggrund af Venstre-gruppens udtalelse til pressen hvori det frem går, at de ikke vil genansætte Kaare Maul - uanset udfaldet af undersøgelsen, siger Kaare Mauls advokat, Torben Haldrup.

Kaare Maul har ellers tilbudt kommunen, at vente med retssagen indtil resultatet af den uvildige undersøgelse foreligger.

- Jeg forstår, at sagen skal drøftes på et byrådsmøde den 31. januar. Vi afventer udfaldet af det møde, men hvis det viser sig, at man når til samme konklusion som Venstres gruppe giver udtryk for, så indleder vi en retssag umiddelbart derefter. Her vil vi have kendt afskedigelsen af Kaare Maul ugyldig, siger advokaten