LIGE NU:

Gaarde: Et fjols, der vil tjene penge

Allan Gaarde synes ikke, det er nødvendigt at blande politiet ind i sagen om David Nielsens overfald på Gaarde under en træning i februar 2005.

Den tidligere AaB-spiller, David Nielsen beskriver detaljeret i sin bog ?Sorte Svin?, hvordan han ? hamrer ham ned i knæhøjde"

Det har fået Nordjyllands Politi til at indkalde David Nielsen og Allan Gaarde til en afhøring. Det mener Allan Gaarde langt fra er nødvendigt.

- Det lyder lidt vildt, synes jeg. Det er så lang tid siden, og det fylder ikke noget i mit liv længere. Den sag er uddebateret. Det er jo kun, fordi der er et fjols, som gerne vil tjene nogle penge på at skrive nogle vilde ting, at det kom frem igen, siger Allan Gaarde til TV 2 Sporten.

David Nielsen fortæller desuden i sin bog, at han blev irriteret over, at Allan Gaarde løb og talte italiensk, mens han spillede.

- Næste gang du snakker italiensk, så flækker jeg dig midt over. (?) Du er da for helvede ikke italiener, fordi du har været dernede i otte måneder, lød advarslen fra David Nielsen.