LIGE NU:

Gaarde: Vi vil være alle de andres ønske-modstander

AaB er det lille hold blandt de store, når der klokken et bliver trukket lod til 1/16-finalerne i Europa League. For sportschef, Allan Gaarde, er det svært at komme med en ønskemodstander.

- Vi vil være alle de andres ønskemodstander.

Så klar er meldingen fra AaB's sportschef, Allan Gaarde, inden der klokken et bliver trukket lod til 1/16-finalerne i Europa League. Sammen med AaB ligger der disse femten hold i bowlen.

Olympiakos FC (Grækenland), Athletic Club Bilbao (Spanien), FC Zenit St. Petersborg (Rusland), Sporting Clube de Portugal Lissabon (Portugal), VfL Borussia Mönchengladbach (Tyskland), Club Brugge KV (Belgien), Besiktas JK (Tyrkiet), FC Salzburg (Østrig), FC Dinamo Moskva (Rusland), FC Internazionale Milano (Italien), Feyenoord (Holland), Everton FC (England), SSC Napoli (Italien), ACF Fiorentina (Italien), Legia Warszawa (Polen).

- Det er svært at komme med en ønskemodstander, men jeg synes, at vi har rejst nok til Østeuropa, så det vil vi gerne undgå. Det er alle gode hold, og jeg har en forventning om, at vi kan fylde vores stadion, lige meget vi trækker os. Vi ved også, at vi med et fyldt stadion har de største chancer, siger Allan Gaarde.

AaB er på trods af titlen som danske mestrer det hold, der er rangeret lavest af alle hold i Europa League på UEFA's rangliste, og det er med det udgangspunkt, at nordjyderne går ind til de to kampe.

- Det bliver helt sikkert svært, og jeg vurderer vores chancer til at være lige så gode, som de var i gruppespillet mod Dynamo Kiev, Steaua Bukarest og Dinamo Zagreb. Vi vil være klare underdogs, det kan vi ikke løber fra, siger Allan Gaarde.

Lodtrækningen fra schweiziske Nyon er klokken et, og den kan følges live UEFA's hjemmeside.

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

def_thumb,50_percent

play "Vi fortsætter strejken, lige så længe det er nødvendigt"

play Danmarks største: Tag med i Fårup Sommerlands 40 meter høje rutsjebane

20210622-181103-L_60Mb

play Jakob Mæhle har det ikke fra fremmede

230621 piftede dæk

Mikael stod op til punkterede dæk: "De ødelagde ikke kun mine dæk, de ødelagde også min morgen"

def_thumb,50_percent

play "Vi fortsætter strejken, lige så længe det er nødvendigt"

Til forsiden

Til forsiden