LIGE NU:

Gamle folkevogne til Øster Hurup

D. 11.-13. juli 2008 afholder folkevognsklubben MIB (Men In Bugs) træf for gamle folkevogne i Fruerlundparken i Øster Hurup.

Træf for "Men in Bugs"
Træffet afholdes i Fruerlundparken i Øster Hurup, og er åbent for alle der har en gammel folkevogn, en bus (rugbrød) eller lignende Volkswagen veterankøretøj.

MIB har i mange år haft en god tradition med at afholde vores årlige folkevognstræf på en campingplads i Øster Hurup.

Hyggelig weekend
Fruerlundparken kommer til at danne rammen om en hyggelig weekend hvor folk i alle aldre mødes og dyrker deres fælles VW-interesse.

En livsstil
For mange er det nærmest en livsstil at dyrke de gamle køretøjer, og mange tager således afsted hele familien i deres gamle Volkswagen veteranbil.

Entusiaster mødes
Træffet starter fredag kl 12.00 hvor vi åbner op for pladsen.

Det bliver en weekend der byder på fællesspisning, fælles-køretur, udstilling, sjov og ballade i baren og masser af hygge sammen med andre entusiaster.

Biler fra Sverige og Norge
Vi får besøg af biler fra Norge, Sverige samt det meste af Danmark. Vi forventer at der kommer 70-80 biler i alle afskygninger, hvoraf de fleste selvsagt er bobler, men der kommer også en del gamle folkevognsrugbrød og andre gamle vw veteran biler.

Fantasi og originale biler
Fantasien plejer ikke at fejle noget, så der skal nok være både flotte originale biler, samt skøre fantasifulde skabninger, kort sagt noget for enhver smag.

Fra 50'erne til 70'erne
De ældste biler er fra først i 50?erne, mens de nyeste er fra midt 70?erne.

Events:
Lørdag d. 12. kl. 11.00 - Fælles køretur i det nærliggende naturskønne område.
Vi starter ud fra Fruerlundsparken og slutter samme sted igen mellem 1230-1300. Sjælden lejlighed for at se 70-80 gamle Volkswagens i fælles formation.

Lørdag d. 12. kl. 13.00-16.00 - Udstilling i Fruerlundparken Øster Hurup.
Udstillingen er åben for publikum, og vi forventer endvidere at få besøg af andre gamle veteranbiler i dette tidsrum.

Lørdag d. 12. kl. 15.30-16.00 - Præmieuddeling til de flotteste køretøjer.