Genbo: Slagsmål kulminationen på længere tids uenighed

Det slagsmål, der torsdag endte med at koste en 57-årig mand livet, var ifølge brødreparrets genbo og kammerat kulminationen på flere ugers uenighed.

På Hovedgaden i Ingstrup bor Anders Pedersen. Han er genbo til det brødrepar, der torsdag kom i et slagsmål, der endte med at koste den ene livet. Selv havde han aldrig set det komme.

- De kunne godt være lidt hårde ved hinanden verbalt, men jeg har aldrig set, det har udviklet sig til vold.

Anders Pedersen fortæller at brødrenes uoverensstemmelser havde stået på gennem de seneste par uger, og de kulminerede altså torsdag, hvor den 54-årige ifølge politiet kvalte sin 57-årige bror.

- De havde det bare ikke godt sammen til sidst, siger Anders Pedersen uden at pege på hvad der ligger bag det fatale slagsmål.

- Jeg fik da et chok, da politiet og ambulancen holdt der, og da (navnet på den afdøde) blev båret ud. Jeg var kammerater med dem begge to, og var sammen med den afdøde næsten dagligt. Hans lillebror var jeg også sammen med i ny og næ og vi har tit spist aftensmad sammen ovre ved dem og havde en hyggeaften. Det har jeg gjort med dem begge, hvor der ikke var noget mellem dem.

Anders Pedersen fortæller, at de to brødre har boet sammen i de seneste seks år. Imens har den 54-årige arbejdet i Midtjylland. Et job, han mistede for omkring en måned siden, og som gjorde at han i den seneste tid har opholdt sig mere end vanligt på adressen i Ingstrup.

Den 54-årige er fredag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for manddrab. Han nægter sig skyldig.


Seneste nyt

fra Nordjylland