Generations-skifte på Ruths Hotel
Thorsten Schmidt tiltræder stillingen som chefkok den 1. januar 2014.
Den hæderkronede gastronom, Michel Michaud, overlader nu køkkenet på Ruths Hotel i Skagen til den næste generation. Og det er ikke hvem som helst, der tager udfordringen op.
Michel Michaud blev i 2004 gastronomisk fyrtårn for det nye Ruths Hotel, og her har han været indtil nu.
Hans arvtager bliver den kendte kok, Thorsten Schmidt, som har stiftet restauranten Malling og Schmidt, og der er noget at leve op til.
- Michaud er det fundament, som mange af os kokke er oplært ud fra. Derfor kender jeg hans stil indgående, og så får man altså lige en klump i halsen, når man skal overtage hans køkken, siger Thorsten Schmidt i en pressemeddelelse.
Direktøren på Ruths Hotel, Peter Christian Jensen, fortæller, at det var noget af en udfordring at finde en kok, der kunne udfylde tomrummet efter Michel Michaud.
- Vi skulle ikke alene finde en fremragende kok, vi skulle også finde en kok med omfattende erfaring og forretningssans, der var villig til at bosætte sig i Skagen. Vi er meget glade for, at Thorsten har accepteret udfordringen, siger Peter Christian Jensen.
Thorsten Schmidt tiltræder posten som chefkok på Ruths Hotel den 1. januar.
Michaud bliver stadig boende i Skagen og vil fortsat lave sine kendte marmelader og krydderiblandinger.