Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Gerne duel om gamle tog

Transportminister Hans Christian Schmidt er mere end villig til at stille op til duel mod socialdemokraten Rasmus Prehn om gamle tog til Nordjylland. Det siger han til DR P4 Nordjylland

Prehn siger , at han forgæves har mailet tre gange til ministeren med invitation til duel. Men at ministeren end ikke har svaret - og det synes Prehn er for dårligt.

Men det er Prehn selv ude om, Han kunne jo bare have ringet til mig i stedet for at maile, siger Transportminister Hans Christian Schmidt til DR Nordjylland.

- Jeg får jo rigtig mange mails, og mange vil gerne have ministre ud til arrangementer. Rasmus Prehn har ingen særstatus i den henseende, men jeg kommer gerne og diskuterer Socialdemokraternes fejlkøb af IC4-togene i 1999, hvis han gerne vil det. Men så kunne han da - ligesom DR P4 Nordjylland har gjort - ringe til mig. Så kommer jeg gerne og diskutere, men det skal være live, siger Hans Christian Scmidt.

Transportministren lægger op til, at det sagtens kunne være i næste uge.

- Jeg er klar over, at Magnus Højnikke, Socialdemokraterne trafikordfører, har sagt undskyld for indkøbet af IC4-togene, men det nytter jo ikke noget. Nu får vi jo de tog de har fejlkøbt, og det vil jeg da gerne fortælle nordjyderne, siger Hans Christian Schmidt.