01:43

Glædelig jul: Dine nordjyske nyheder vender tilbage juledag

Juleaftensdag blive en dag uden friske nyheder fra det nordjyske. Til gengæld er der masser af andre lækkerier at gå om bord i. Se bare her.

Kære Nordjylland,

Vi ved godt, at vejret er trist og gråt og alt for varmt til snevejr. Men her på TV2 Nord håber vi alligevel, at julefreden har sænket sig over landsdelen, at julegaverne er ved at være plads under træet, og at juleanden eller -gåsen snart er klar til at komme i ovnen.

Her på tv-stationen har freden sænket sig så meget, at du lige præcis den 24. december - som den eneste dag i løbet af året - ikke vil finde nye historier fra det nordjyske. Dem vender vi dog stærkt tilbage med i morgen, den 25. december, både i dit fjernsyn og lige her på hjemmesiden.

Skulle du imidlertid mangle lidt læsestof, mens anden steger, eller turen går hjemover, kan du dykke ned i vores julekalender fra Christiansborg. Den har de seneste 24 dage givet en stribe finurlige historier fra politikere med tilknytning til Nordjylland. En af dem involverer blandt andet at blive taget på fersk gerning på "date" med Kristian Thulesen Dahl.

Eller også kan du kaste dig over et glædeligt gensyn med enten Julianes Julekalender, Hjem til jul eller Juleræs, hvis ventetiden indtil mad, hygge og julegaver synes alt for lang.

Mellem jul og nytår er der også masser af gode sager at underholde sig med på TV2 Nord Salto. Her har vi linet premierer på nye serier og programmer op til dig, og vi lover, at der er noget for enhver smag. 

God fornøjelse - og rigtig glædelig jul fra alle os på TV2 Nord.

Liv på Livø:
Anden juledag har vi premiere på serien "Liv på Livø". Her følger vi det nye forstanderpar, Ulla og Jesper, i den allerførste tid på øen, med alt hvad det indebærer af forberedelser, kriller i maven, uforudsete udfordringer og frustrationer inden det store sommer-rykind.

Victors Verden:
Forestil dig en verden uden lyde. Ingen fuglefløjt. Ingen musik. Ingen latter. Ingenting. I programmet "Victors Verden", som får premiere den 28. december, følger vi den 14-årige Victor, som er født ind i en verden uden lyd. Han har været døv hele sit liv og kommunikerer på tegnsprog.

Nibe Moments:
Hvert år i juli forvandles Skalskoven i Nibe til en plet i verden, hvor tiden står stille, og hvor der kun findes musik, store oplevelser og kærlighed. I "Nibe Moments", der bliver sendt den 29. december, ser vi tilbage på dette års festival og sætter fokus på fem af de kunstnere, der optrådte - blandt andet Ida Marie, der fik sin debut på den store scene sammen med Carpark North.

Die Herren Live:
Nytårsaften er der mere god musik på TV2 Nord Salto. Her sender vi en live-koncert fra Blokhus med U2-kopibandet Die Herren.

Hüttemeier-maraton:
Er du ikke en af dem, der ynder at se skihop nytårsdag, tilbyder TV2 Nord Salto nu et glimrende alternativ: Seks og en halv times farvefjernsyn med tv-kokkenes ukrone dronning, Kirsten Hüttemeier. Hun trækker igen i skåneærmerne og serverer mad til næsten enhver lejlighed. 

02:26 Luk video