God morgen til #160 og TV2 Nords Robert Bedsted og Bruno Stagsted. Fredag er makkerparret klar de sidste kilometer inden de kommer i mål

Godmorgen: Vi er klar til sidste runde af #160km

TV2 Nords Bruno Stagsted og Robert Bedsted er klar til at gå de sidste kilometer i dag på forårets #160km Facebook. Men de to er ikke helt så friske, som de var mandag.

Makkerparret Bruno Stagsted og Robert Bedsted er klar til fredag morgen kl. 9 at snøre vandrestøvlerne og tage det sidste træk på deres lange gå-tur fra Frederikshavn i  nord og syd over til Aars - en 160 kilometer tur på Hærvejen. 

Fredagen begynder fra præstegården i Øster Hornum, hvor de to har fået sig en overnatning.

Turen kan følges live på Facebook, og det er der mange, der har gjort. Folk fra hele landet har dagligt heppet og kommenteret på turen, kommenteret de mange flotte natursteder, TV2 Nords facebook´ere har vist rundt i, og der er kommet sjove historier og masser af opmuntrende kommentarer til de gæve vandringsmænd.

Status fredag morgen er, at de er godt brugte. 

- Benene er ømme, vi er forkølede, fordi vi har gået i et værre blæsevejr. Jow, jow,  og en torsdag med to timer i silende regn, siger Robert Bedsted.

Trofaste Facebook-følgere har været med blandt andet på indkøb med de to, der har puttet en del dåsemad i rygsækken. Men meget af maden ligger der endnu.

- Det er helt tosset og et luksus-problem. Vi har jo været så heldige at blive inviteret inden for flere steder og fået mad samtidig, så dåsemaden har vi ikke spist. Vores rygsække er faktisk bare blevet tungere og tungere, fordi folk har været så søde til at sørge for forplejning til os, siger Robert Bedsted.

Både Robert Bedsted og Bruno Stagsted håber mange nordjyder kigger forbi på de sidste 38 kilometer - enten på Hærvejen, eller bare smider et like eller en kommentar på Facebook.