Godnat til AaB

Odense sendte sensationelt AaB Ishockey ud i mørket med en ny sejr i Aalborg.

Det skulle have været sæsonen, hvor AaB Ishockey endelig spillede det danske mesterskab til Aalborg efter tre gange sølv. Nu blev det i stedet et stort flop og exit allerede i kvartfinalen.

Et kriseramt AaB hold kunne ikke rejse sig mod Odense i den femte kvartfinale. AaB tabte kampen med 4-2.

Odense kom foran med 1-0 i 1. periode. AaB spillede sig tilbage i kampen. Jens Nielsen udlignede til 1-1, og Aleksandr Macijevski bragte AaB foran med 2-1 i begyndelsen af 2. perioden.

Odense var dog ikke færdige. Gæsterne scorede yderligere to gange i 2. periode, og i den sidste periode slog de undertippede fynboerne sidste søm i AaBs kiste. 4-2 til Odense er klar til semifinalerne.

Farvel til AaB. Nederlaget fuldender et katastofalt slutspil for AaB. De drømte om guld. Nu er et af isligaens dyreste mandskaber, som det første slutspilshold sendt på sommerferie.