LIGE NU:

Godt fremmøde til Regatta

Søndag sluttede weekendens Regatta i Aalborg, og selv om vejrguderne drillede gennem det meste af festen på havnen, så er arrangørerne godt tilfredse med fremmødet.

Mandag er oprydningen efter Aalborgs første Regatta godt i gang, og Søren Thorst fra Aalborg Event kan nu se tilbage på Regattaen.

Gennem hele weekenden bød vejret på kraftige regnbyger, men arrangøren fortæller, at der alligevel har været mellem 30.000 og 35.000 mennesker til Regattaen.

- Vi har ikke været så heldige med vejret, men det kan ikke hjælpe noget at græde over. Når vi laver noget udendørs, så er det jo risikoen. Men jeg synes, det har været godt, og lørdag var rigtigt god, hvor hele familien Aalborg kom ud på havnefronten og hyggede sig, siger eventchef Søren Thorst.

Weekendens arrangement løber op i en pris omkring 1,2 millioner kroner. Den regning bliver betalt med penge fra Event Aalborgs pulje samt et tilskud fra Aalborg Waterfront og Aalborg Kommune. Og Søren Thorst kan med sikkerhed sige, at succesen bliver gentaget igen til næste år.

- Vi laver Regatta igen næste år og 2014. Så har vi så Tall Ships Race i 2015, hvor vi springer over, og så må vi vurdere på, om det er noget, vi skal fortsætte med i 2016, siger Søren Thorst.