Godt nyt til skadet AaB-spiller (Opd.)

Midterforsvareren Michael Jakobsen kan nøjes med at holde en kort pause, efter at han blev skadet i torsdagens 0-2-nederlag mod Manchester City i Uefa Cuppen.

AaB's Michael Jakobsen slipper billigt fra den skade, der tvang ham fra banen i slutfasen af torsdagens Uefa Cup-kamp ude mod Manchester City.

- I går kunne jeg ikke støtte på højre fod på grund af voldsomme smerter i akillessenen. De smerter er så småt ved at fortage sig, så nu kan jeg halte lidt af sted. Jeg har ikke prøvet den slags smerte før i akillessenen. Jeg syntes, det virkede mystisk, men lægen fik beroliget mig med meldingen om, at det kunne være en blødning, der irriterede, siger Michael
Jakobsen til Danmarks Radio.

Midterforsvareren blev stærkt lidende båret fra banen i Manchester på en båre, men det ser ikke ud til, at hans deltagelse i returkampen på torsdag i Aalborg kommer i fare.

- Han har fået et ordentlig tryk over benet, men der er ingen brud eller slemme forstrækninger at spore, siger AaB's assistenttræner, Allan Kuhn.

Når hævelsen omkring ankelen er forsvundet, skal Michael Jakobsen undersøges yderligere, så det kan klarlægges, hvad der helt præcist er sket. Han er dog optimist og tror på, at han kun skal sidde udenfor i kort tid. Stadig skal den 23-årige forsvarer dog holde en mindre pause, som gør, at han efter alt at dømme ikke kommer med i søndagens kamp i SAS Ligaen mod Sønderjyske.

- Som det ser ud lige nu, kan jeg ikke spille, siger Michael Jakobsen.

/ritzau/

Forsiden lige nu