LIGE NU:

Golf-guld til Hjørring

Thomas Sørensen fra Hjørring vandt guld i dagens DM i slagspil, mens Daisy Nielsen fra Frederikshavn blev nummer tre hos damerne.

De danske mesterskaber i slagspil blev afviklet over 72 huller på Aarhus Aadal Golf Clubs bane. Charlotte Kring Lorentzen fra Smørum, der i sidste uge vandt en flot bronzemedalje ved de individuelle europamesterskaber, var forhåndsfavorit hos damerne. Smørum-spilleren endte med at vinde DM i slagspil med en samlet score på -5, men mesterskabet var langt fra en walk over. Charlotte Kring Lorentzen fik kamp til stregen af Hillerøds Nicole Broch Larsen, der blev nummer to i -3, mens Daisy Nielsen, Frederikshavn, blev nummer tre i -2.
 
Der var ikke den samme spænding i herrernes turnering. Her vandt Hjørrings Thomas Sørensen, der lavede en 66'er i turneringens tredje runde og fortsatte med at distancere konkurrenterne på finaledagen. Thomas Sørensen sluttede i en samlet score på -5, mens andenpladsen gik til Københavns Morten Findsen Schou i -1. Emil Søgaard fra Ikast blev nummer tre i par.