LIGE NU:

Golf: Lucas Bjerregaard vil spille på Europa Touren

Lucas Bjerregaard fra Frederikshavn blev for to måneder siden professionel golfspiller, og nu drømmer han om Europa Touren.

20-årige Lucas Bjerregaard blev i august måned professionel golfspiller. Han har indtil nu spillet seks turneringer som professionel, men han har endnu ikke fået nogen topplaceringer.

- Nej, jeg har ikke fået de bedste resultater indtil videre, men det kommer. Jeg har haft en turbulent sæson, hvor mit liv har ændret sig meget, men nu er der kommet mere ro på, siger Lucas Bjerregaard.

Lucas Bjerregaard skulle være flyttet til USA for at gå på college og spille golf, men han valgte i stedet at blive herhjemme og satse på en karriere på professionelt niveau allerede nu.

I weekenden spillede han ECCO-tour i Himmerland, men endte med en placering omkring nummer 30. Nu kigger han fremad, og skal i næste uge spille kvalifikation til Nordic League.

- Jamen jeg håber da på en god placering, så jeg kan komme til at spille Challenge Touren og forhåbentligt en dag komme op på Europa Touren, siger Lucas Bjerregaard.