Foto: TV2 Nord

Golfstjerner i åbent brev: Lad os fejre Søren Kjeldsen

Nordjyske Søren Kjeldsen runder som den første dansker nogensinde 500 turneringer på European Tour, når der fra 20. august spilles Made in Denmark i Gatten.

I et åbent brev opfordrer golfstjernerne Thomas Bjørn og Thorbjørn Olesen nu alle golffans til at komme til Gatten, når der fra 20. august spilles Made in Denmark for anden gang.

"For knap et år siden havde vi en af de bedste uger i vores karriere. Premieren på Made in Denmark var noget ganske særligt, og en oplevelse vi aldrig glemmer. Det var fantastisk at komme hjem og spille foran et dansk publikum, og opleve den fantastiske opbakning I gav os," skriver de to.

De to fortsætter, og skriver, at de håber at de mange golffans kommer forbi. Blandt andet fordi en af deres kolleger rundet et meget skarpt hjørne.

"Vi glæder os til, sammen med European Tour, Made in Denmark og alle de danske golffans at hylde Søren Kjeldsen for hans 500 turneringer på European Tour. Han er den første dansker, der når det antal, og det fortjener den største respekt og fejring.Vi håber derfor så mange som muligt vil komme til Himmerland - til Made in Denmark - og hjælpe os med at fejre Søren og holde en lige så god golffest som den vi holdt i fjor," skriver de to.

Made in Denmark løber af stablen fra 20. august på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten ved Aars. Det er anden gang golfbanerne i Gatten lægger græs til en European Tour-afdeling.