00:26

Falck og Politi er sendt til Bislev, hvor grisetransport med 500 smågrise er væltet. Foto: Per Frank Paulsen

Falck og Politi er sendt til Bislev, hvor grisetransport med 500 smågrise er væltet. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 3

Grisetransport med 500 grise er væltet

Pas på, hvis du er ude i trafikken omkring Halkjærvej/Hvalpsundvej ved Nibe. En lastbil med 500 smågrise er væltet. OPDATERET klokken 13.08

Det er endnu sparsomt med oplysninger i sagen, men en lastbil med 500 smågrise i anhængeren er væltet i området omkring Halkjærvej/Hvalpsundvej i Bislev, meddeler Nordjyllands Politi på Twitter.

Vejen er spærret, og der kan være løstgående grise på kørebanen i området. Man bør derfor vælge alternative ruter, hvis man skal igennem Bislev.

Beredskabsfolk er på stedet og i gang med at tømme den væltede grisetransport, men der vil gå flere timer, inden alle de overlevende grise er omlastet, og lastbilen er fjernet, forlyder det.

Bilister bør derfor finde alternative ruter.

Opdateret 11.25: Indsatsleder ved Beredskabscenter Aalborg, Peter Reinau, fortæller, at man nu er færdig med at tømme den væltede lastbil.

- Ud af de omkring 550 smågrise har dyrlægen været nødt til at aflive 130-140, som enten er blevet mast, kvalt eller på anden måde kommet til skade i uheldet, siger han.

Nu begynder anden del af oprydningsarbejdet, hvor lastbilen skal rejses op igen med en svær bjærningsvogn.

- Dernæst skal vi tjekke for eventuel forurening i form af oliespild, inden vi kan åbne vejen for trafik igen, siger Reinau.

 

OPDATERET Klokken 13.08 Nordjyllands Politi oplyser, at der nu er ryddet op, og vejen ikke længere er spærret.

Her er grisetransporten væltet

 

 

Nordjyllands Politi på Twitter