Groft hjemmerøveri mod handicappet

Foto: TV2/Nord

Her til formiddag blev en 34-årig mand fængslet i fire uger for et hjemmerøveri i Frederikshavn. Han er blandt andet sigtet for at have overfaldet den  45-årig, delvist lammet kvindelige beboer, gribe hende om halsen og slå hende i maven.

Ved grundlovsforhøret i Hjørring her til formiddag kom der flere detaljer frem om onsdagens hjemmerøveri på Fregatvej i Frederikshavn. Her fik en 45-årig førtidspensionist besøg af to røvere, som blandt andet stjal en bærbar computer, penge og morfinpiller.

Ifølge kvindens forklaring, så ringede det på døren onsdag aften ved 20-tiden. Da hun åbnede blev hun overfaldet af den 34-årige, som tog halsgreb på hende, slog hende i maven, stoppede en plasticpose i hendes mund og tvang hende ned på gulvet i entreen.

Mens hun blev holdt ned af den 34-årige, så løb en medgerningsmand rundt og tømte boligen for værdier.

Da røverne forlod hjemmet, så truede de hende med, at hun ville blive slæbt ud i skoven, hvis hun sladrede.

Den 45-årige kvinde kendte angiveligt sin overfaldsmand, og det var det, som førte til anholdelse af den 34-årige ved 11-tiden torsdag.
Manden er i forvejen kendt af politiet. Han er tidligere straffet fire gange - senest i december for berigelseskriminalitet.

Han nægter sig skyldig, men er nu fængslet i fire uger til den 1. april.

Nordjyllands Politi mangler fortsat at anholde medgerningsmanden.

Forsiden lige nu