Grov afstraffelse af ung mand

En 24-årig mand blev igennem to timer mishandlet i en skurvogn i Assens. To mænd er fængslet i sagen, som har være mørklagt af politiet.

Gennem to timer har en 24-årig mand fra Hadsund været udsat for en særdeles grov og uhyggelig afstraffelse. Med en baseballkølle blev han gennembanket. Hans plageånder smadrede hans kæbe og brækkede hans næse. Derefter satte de trumf på, ved at klippe ind til benet på hans højre hånds lillefinger med en boltsaks, skriver Nordjyske Stiftstidende torsdag.

- Gangstermetoder, som man kun forbinder med dårlige film, siger vicepolitikommissær Henning Hansen, Nordjyllands Politi i Hobro om sagen.

Det 24-årige offer var skræmt fra vid og sans, og politiet kom først på sporet af sagen, da man ad omveje blev konfronteret med rygter om de uhyggelige overgreb.

Episoden fandt angiveligt sted i begyndelsen af september, da den 24-årige blev lokket ud til en skurvogn i Assens.

Her blev han afkrævet kontant afregning for en gæld og oveni den en dummebøde. Da den 24-årige ikke var i stand til at betale, gik de to gerningsmænd løs på ham.

Trangen til at rode andre ind i situationen var så ringe hos den 24-årige mand, at han end ikke søgte læge. Først da en nabo tog affære, henvendte han sig til lægevagten med de voldsomme skader, skriver avisen.

Nogle dage senere begyndte rygterne at løbe, og det fik politiet til at sætte en efterforskning i gang, og først den 22. oktober fik politiet ad omveje kontakt til den 24-årige.

Af hensyn til efterforskningen har politiet indtil nu mørklagt sagen, men har ved retsmøder for dobbelt lukkede døre fået fængslet to mænd for grov vold og afpresning.

De er 22 og 24 år, bor i Assens, og har ifølge avisen et langt synderegister i forbindelse med forskellige former for kriminalitet. Derimod er det 24-årige offer ikke kendt af politiet.

/ritzau/