LIGE NU:

Gymnastik sammen hver for sig

I stedet for opvisning i Vejle i denne weekend blev det til en video for de nordjyske gymnaster fra DGI’s repræsentationshold.

I denne weekend skulle 50 nordjyske gymnaster fra DGI’s repræsentationshold have været til et stort gymnastikstævne i Vejle, hvor de skulle have vist deres færdigheder foran en masse tilskuere og alle de øvrige deltagere.

Men på grund af coronavirussen blev stævnet aflyst.

Det afholder dog ikke de nordjyske gymnaster fra at vise et uddrag er deres opvisning.

For en af de deltagende gymnaster, Mia Kronborg fra Aalborg, fik nemlig en god ide.

- De seneste tirsdage har vi haft online-træning med en af vores instruktører, hvor vi hjemme i stuen eller i haven øver os sammen – men hver for sig, forklarer Mia Kronborg.

Og det gav hende ideen til, at der skulle klippes en video sammen, hvor man kan få et indtryk af opvisningen, selv om der kun er én gymnast med på billedet ad gangen.

- Det har været rigtig sjovt at lave videoen, siger Mia Kronborg.

Og der er stor opbakning til videoen fra en af holdets fire trænere, som de seneste tirsdage har stået for den virtuelle gymnastiktræning.

- Inden coronavirussen har vi brugt mange timer i hallen på at træne vores opvisning, så det er rigtig godt, at vi nu har fået den ud på video. Det er simpelthen den bedste ide, siger gymnastiktræner Christina Holtet Wølck.

Efter videoen er lagt ud på de sociale medier, har hun oplevet masser af god respons.

Du kan se en bid af gymnastikvideoen ved at klikke på billedet øverst oppe, eller også kan du se hele videoen her på DGI Repholds Facebookside