LIGE NU:

Håndbold på pause - men stadig masser af sport

Der vil også i den kommende tid blive spillet både floorball og badminton, volleyball, basketball og ishockey i de nordjyske idrætshaller.

I går besluttede Jydsk Håndboldforbund at lukke ned for turneringskampe frem til 16. oktober på grund af den tiltagende smittespredning af corona. Men i de øvrige organisationer for de store indendørsidrætter er der ingen aktuelle planer om at indstille aktiviteterne.

Fra Danmarks Idrætsforbund (DIF) lyder det, at stævneaktivitet og kampe hos idrætsforeninger kan og bør fortsætte, hvis de overholder de krav og retningslinjer, som findes på området.

- Vi følger anbefalingerne fra Danmarks Idrætsforbund og sundhedsmyndighederne og vil indtil andet er udmeldt fortsat se det som ansvarligt at afvikle turneringen, siger sekretariatschef i Floorball Danmark, Carsten Provstgaard.

I de haller, hvor der ikke er siddepladser til tilskuere, vil kampene blive afviklet uden tilskuere.

Følger retningslinjerne

Nærmest enslydende meldinger kommer fra de øvrige forbund.

- Vi fortsætter og følger naturligvis alle retningslinjerne, lyder det fra kommunikationsansvarlig i Dansk basketballforbund, Mads Olesen.

I Danmarks Ishockey Union siger direktør Ulrik Larsen, at de indretter sig efter de gældende retningslinjer og fortsætter aktiviteterne og ikke har planer om at gå i anden retning.

Direktør i Badminton Danmark Bo Jensen oplyser, at her fortsætter aktiviteterne også i henhold til de gældende retningslinjer fra sundhedsmyndighederne og DIF.

Volleyballspillerne kan også fortsat trække i sportstøjet. Direktør i Volleyball Danmark Jesper Jørgensen siger, at aktiviteterne fortsætter under hensyntagen til retningslinjerne, og at forbundet hele tiden følger situationen og er meget opmærksomme på at informere videre i forhold til udviklingen.

quote Vores anbefaling er, at man afvikler kampe og stævner ligesom den daglige træning. Selvfølgelig under hensyntagen til forsamlingsforbuddet og de detaljerede retningslinjer, som er udarbejdet på området. Idrætsforeningerne har hele vejen igennem vist stor ansvarlighed, og det er jeg overbevist om, at de også fortsat vil gøre.

Morten Mølholm Hansen, direktør, DIF

Sportsgrenenes meldinger er helt i tråd med holdningen hos Danmarks idrætsforbund DIF.

- Vores anbefaling er, at man afvikler kampe og stævner ligesom den daglige træning. Selvfølgelig under hensyntagen til forsamlingsforbuddet og de detaljerede retningslinjer, som er udarbejdet på området. Idrætsforeningerne har hele vejen igennem vist stor ansvarlighed, og det er jeg overbevist om, at de også fortsat vil gøre, siger direktør i DIF Morten Mølholm Hansen.

290321 FO Klitsag i Skagen - Sønder Strand

play Klit-sag fra Skagen fortsætter: Kommunen kræver erstatning

Serenergy

play Russisk spion skal tre år i fængsel - og bliver udvist af Danmark

PH 100521 IN Restauratører mangler arbejdskraft Still

play Teststeder opsluger ung arbejdskraft: - Nogle restaurationer er desperate

20210510-143629-4-1920x1280we

play Fokus: Nordjysk uenighed om skrottede vacciner

290321 FO Klitsag i Skagen - Sønder Strand

play Klit-sag fra Skagen fortsætter: Kommunen kræver erstatning

Serenergy

play Russisk spion skal tre år i fængsel - og bliver udvist af Danmark

PH 100521 IN Restauratører mangler arbejdskraft Still

play Teststeder opsluger ung arbejdskraft: - Nogle restaurationer er desperate

Til forsiden

Til forsiden