LIGE NU:

Hærværksmand spærrede sig selv inde

En 20-årige hærværksmand fra Thisted spærrede ved et uheld sig selv inde, efter han havde kastet en sten igennem en rude på en af politiets biler.

Normalt hører politiets opklaringsprocent vedrørende hærværk mod biler ikke til de højeste. Men i nat var det alligevel mere end almindelig let for politiet i Holstebro at finde frem til 20-årige mand bosat i Thisted, der havde kastet en sten gennem forruden på en af ordensmagtens patruljebiler, skriver Dagbladet Holstebro Struers netavis.

Efter en våd nat i byen i Holstebro ser den 20-årige sig åbenbart så sur på en politibil, at han bevæbnet med en sten listet ind gennem en åben port til parkeringsgården bag byens politistation. Af uransagelige årsager vælger hærværksmanden dog at smække gitterporten i bag sig på vej ind i gården, og han låser sig dermed selv inde i politiets baggård. Den 20-årige opdager dog ikke fadæsen før efter hærværket, fortæller en grinende politikommissær Henrik Glintborg.

- Han bliver fundet, da en patruljebil senere på natten skal ind i gården, forklarer politikommissæren.

Da betjentene finder den 20-årige mand, erkender han da også blankt - inden han får lov til at overnatte i detentionen - at det er ham, der er stenkasteren.