Haglbyger sender bilister i grøften: 11 færdselsuheld på seks timer

Foto: Foto: Per Frank Paulsen

I løbet af seks timer søndag har Nordjyllands Politi registreret 11 færdselsuheld på grund af glat føre efter haglbyger i Nordjylland.

Nordjyllands Politi har weekenden igennem været hængt op i sådan en grad, at patruljerne ikke har kunnet nå ud til alle de glatføreuheld, der har været som følge af veje, der har været spejlglatte efter haglbyger.

- Vi har måttet prioritere de mest alvorlige, og så har vi vejledt resten over telefonen om hvordan de skal forholde sig med forsikringen og så videre, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Per Jørgensen.

På et døgn fra lørdag eftermiddag har Nordjyllands Politi registreret mindst 20 uheld som følge af glatte veje, og de 11 af disse er sket mellem 07.25 og 13.25 søndag.

- Der er mest sket materiel skade, men vi har også haft et par stykker, der er blevet kørt til tjek på sygehuset for nakkesmerter, fortæller vagtchefen.

Uheldene er skete fra Hobro i syd til Freerikshavn i nord, men de fleste er sket i Vendsyssel og specielt motorvej E39 har været plaget af uheld og glatte veje.

 

Forsiden lige nu