Alette Stang Andersson længes hjem til Norge og forlader Aalborg DH efter denne sæson. Foto: Aalborg DH

Hajernes højrefløj tager hjem

Alette Stang Andersson stopper i Aalborg DH efter denne sæson.

Aalborg DH's norske højrefløj Alette Stang Andersson, stopper i klubben ved udgangen af denne sæson, og rejser hjem til Norge. Efter bare et enkelt år i Aalborg, har hun besluttet at afbryde samarbejdet med Aalborg DH af personlige årsager.

- Det er trist at skulle væk, men det har været et hårdt år, så jeg føler det er det rigtige. Jeg har hele tiden længtes efter familien, men nu er savnet blevet så stort, at det nu er på tide at tage hjem. Jeg har lært en masse fantastiske mennesker at kende, både på og udenfor banen, og dem kommer jeg naturligvis til at savne. Så det er ikke så let at rejse. Jeg ved heller ikke helt hvad fremtiden byder på, men jeg er selvfølgelig åben for mange muligheder, siger Alette Stang Andersson, som får fuld opbakning med på vejen af klubbens direktør, Lars Steffensen.

- Alette har været en fantastisk spiller på banen og har derudover været en utrolig god hjælp for administrationen i det daglige, så hun vil helt sikkert blive savnet! Vi har naturligvis fuld forståelse for, at hun gerne vil hjem til familien og vi ønsker hende al held og lykke fremover, siger han.