Hamborg slår Aalborg Håndbold i Champions League

02:09

Foto: Bruno Stagsted

1 af 2

Søndagens Champions League kamp mod HSV Hamburg blev uventet spændende, men endte alligevel med et to måls nederlag til nordjyderne.

Forud for søndagens Champions League kamp, var der ikke de store forventninger til Aalborg Håndbold. Med flere skadede spillere på bænken blev nordjyderne ikke spået mange chancer mod de regerende mestre fra HSV Hamburg.

- Det er de forsvarende mestre, og hvis vi havde fuld trup, ville der være en lille chance for at byde dem op til dans. Det er klart, at de chancer er blevet betydeligt forringet, siger Mads Mensah Larsen forud for kampen.

Det er alligevel Aalborg Håndbold, der kommer bedst fra start. Midt i første halvleg fører Aalborg med 7-3, og HSV Hamburg levere flere tekniske fejl. Men ved pausen har det tyske hold fundet det ekstra gear og udlignet til en pausestilling på 14-14.

I anden halvleg følges de to mandskab ad et godt stykke hen ad vejen. Det skadesramte Aalborghold leverer stærkt forsvarsspil, men det er ikke nok til at stoppe de tyske Champions Leaguemestre, der har overtaget sidst i kampen. HSV Hamburg slår sejren fast i sidste sekund med en scoring til 26-28. Nederlaget var forventet, men at kampen skulle blive så tæt, havde de færreste troet.

- Jeg ved ikke, om vi havde troet, at det ville være nemmere. Jeg tror måske, at vi havde håbet på, at vi havde ramt et højere niveau, end vi gjorde i dag. Jeg synes ikke, vi spiller op til den forventning, som vi havde på vores hold, siger HSV Hamburgs Hans Lindberg efter kampen.

Næste Champions League-kamp for Aalborg bliver på onsdag, når Aalborg møder RK Gorenje Velenje på udebane. Aalborg Håndbold forventer ikke, at de skadede spillere bliver klar til kampen, men kan alligevel tage de gode takter fra dagens kamp med i bagagen.

- Der er mange positive ting at tage med. Jeg synes, mange spillere gør det rigtigt godt i dag, så vi må holde fast i konceptet og arbejde hårdt. Så er jeg sikker på, det bliver en spændende kamp på onsdag, siger cheftræner Nikolaj Jakobsen.

Forsiden lige nu