Hamrén: Anderlecht minder om FCK

AaB-træner Erik Hamrén mener, at Anderlecht i stil minder om FC København. Han vurderer, at belgierne er favoritter i UEFA Cup-kampen torsdag i Aalborg.

AaB's træner Erik Hamrén har respekt for torsdagens modstander i UEFA Cuppens gruppespil, belgiske Anderlecht, som danskerne møder på Aalborg Stadion.

- Senest så vi også Anderlecht spille mod Westerlo, og umiddelbart vurderer jeg dem til at være et fysisk stærkt mandskab, der i stil kan minde om FC København. Mit indtryk er, at de er svære at spille imod og svære at slå, siger Erik Hamrén til AaB's hjemmeside. Han anser belgierne som favoritter torsdag aften.

- Ja, sådan må det være. Internationalt har klubben enorm erfaring, men styrkemæssigt er holdet måske ikke helt på højde med Sampdoria, som vi slog ud i første runde. Anderlecht er til gengæld stærkere end Gent, som vi også har mødt, så igen skal vi præstere vores optimale, hvis vi skal have en chance for point, siger Erik Hamrén.

Træneren satser på at have midtbanespilleren Andreas Johansson til rådighed, selv om den stærke svensker ikke er helt ovre en tåskade.

/ritzau/