LIGE NU:

Hamrén forventer højt tempo i London

Onsdag morgen er der afgang fra Aalborg Lufthavn mod den engelske hovedstad, hvor AaB torsdag aften optræder i UEFA Cup'ens gruppespil på legendariske White Hart Lane.

Selvom hjemmeholdet Tottenham Hotspur FC har skuffet hidtil i denne sæson i Premier League, så venter der efter alt at dømme AaB én af de vanskeligste udfordringer nogensinde i klubbens historie.

Og cheftræner Erik Hamrén og spillertruppen glæder sig til styrkeprøven.

- Det bliver meget spændende at se, hvordan vi løser denne opgave, som umiddelbart er af en noget anden karakter end vores udfordringer hidtil i Europa i denne sæson siger han i en pressemeddelelse.

- Et engelsk mandskab spiller sædvanligvis med stor fart i samtlige 90 minutter, og jeg forventer, at Tottenham vil forsøge at lægge os under et tungt pres fra start, siger Erik Hamrén.

- Endnu har vi faktisk ikke talt så meget om Tottenham, men det er klart, at for at vi skal have bare den mindste chance for et godt resultat, så skal alle 11 spillere på banen levere en optimal præstation i samtlige 90 minutter.

- Troen på et godt resultat er dog helt sikkert til stede, og hvis man tror nok på det, så findes muligheden også. Dét har vi tidligere vist i denne sæson, påpeger Erik Hamrén, der har udtaget følgende 18 navne til duellen mod Tottenham:

1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 3 Martin Pedersen, 4 Danny Califf, 5 Jón Rói Jacobsen, 6 Steve Olfers, 7 Mattias Lindström, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 10 Rade Prica, 11 José Mota, 14 Jeppe Curth, 15 Siyabonga Nomvethe, 16 Allan Olesen, 17 Benedict Vilakazi, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen og 29 Martin S. Jensen.

På skadeslisten figurerer Patrick Kristensen, Caca og Chrys.