Hårdt pressede Høge tabte igen på hjemmebane

Heller ikke i den fjerde semifinalekamp lykkedes det for White Hawks at hente en hjemmesejr mod et stærkt spillende SønderjyskE.

Der blev ikke givet ved dørene hos nogen af mandskaberne fredag aften i Scanel Hockey Arena, og det viste slutresultatet på 1 - 2 til gæsterne fra Sønderjylland også.

Thomas Reinert gav ellers frederikshavnerne en drømmestart ved en tidlig scoring i første periode, men gæsterne bed godt fra sig - og udlignede til 1-1 efter 16 minutter.

Det afgørende mål faldt kort inde i overtiden - og SønderjyskE kunne tage turen hjem som sejrherrer.

Efter kampen erkendte Frederikshavn White Hawks' landsholdsback Mads Bech Christensen, at de havde været under hårdt pres i kampen.

- De lægger et utroligt pres på os. Vi bruger alt for mange kræfter i egen zone og har dermed ikke kræfter til at komme op og være kreative i den anden ende, sagde Mads Bech Christensen til Nordjyske Medier.