Hawks slog Eagles sikkert

Frederikshavn White Hawks vandt sikkert over Herlev Eagles, da de tirsdag aften slog dem 4-0 på hjemmebane.

Det blev en sikker hjemmesejr på 4-0 til Frederikshavn White Hawks, da de tirsdag aften slog Herlev Eagles.

De Nordjyske høge lagde stærkt ud med tre store chancer, som burde have givet mål, men måltavlen forblev ved 0-0 stillingen. Lige indtil Herlev Eagles målmand, Gasper Kroseli, begik en fejl, så Morten Lie kunne score. Til sidst i første periode var det Alexander Ytterell, som bragte White Hawks i front med 2-0.

Anden periode var ligeledes domineret af White Hawks, men ingen af holdene fik scoret. Den tredje scoring sørgede Thomas Søndergaard for, da Gasper Kroseli i Herlev målet endnu engang begik en brøler.

Det sidste mål blev scoret kort efter af Robin Bergman.