06:20

Fredag begynder Jøden og Heftys nye programserie "Velkommen i klubben".

Hefty og Jøden byder velkommen i klubben

Jonny Hefty og Jøden har fredag præmiere på en ny programserie. De vil starte deres egen klub, men først samler de inspiration.

Fredag har Jøden og Hefty præmiere på den helt nye programserie ”Velkommen i klubben”. De er udstyret med både Puch Maxi og kolonihavehus – lige det, der skal til for at starte en klub.

- Vi har arvet et klubhus fra vores rige onkel, og først vidste vi ikke helt, hvad vi skulle bruge det til, men så fik vi den her mulighed. Vi starter en awesome klub, siger Jøden.   

I programserien, som kører hver fredag på TV2 Nord, besøger Jøden og Hefty forskellige klubber for at samle inspiration til, hvilken slags klub de selv skal starte.

- Vi har fået masser af inspiration, for vi har været rundt en masse forskellige steder. Vi er blevet kastet lidt rundt i wrestling, har spillet walkie-talkie-banko, blevet til nogle heftige rockere og meget andet, fortæller Jonny Hefty.    

Selvom det er mange forskellige mennesker, som drengene møder på deres vej gennem serien, så har de en ret god ide om, hvad nordjyderne tænker, når Hefty og Jøden aflægger besøg.  

- Jeg tror, folk synes, det er sjovt, når vi kommer forbi. De fleste kende os jo fra tv. Og hvis ikke de kender os, så kommer der jo bare to mærkelige gutter forbi. Vi er nok det tætteste, der kommer på Cirkus Casablanca, siger Jøden, mens Hefty fortsætter:

- Vi er jo to tossemagneter. Når vi ruller op på vores Puch, så bliver alle fjollede mennesker nærmet suget hen til os. 

Du kan se første afsnit i programserien i aften på TV2 Nord.