LIGE NU:

Hele Nordjylland er inviteret: Mogens indvier børnenes altan

Byggeholdet bag Mogens på Mission er kommet i mål! Du er inviteret til indvielsen af børnekræftafdelingens altan.

Mogens Jørgensen har siden slutningen af oktober haft som mission at få altanen til børnekræftafdeling 303B på Aalborg Universitetshospital færdig.

Sammen med et dybt professionelt byggehold, der har doneret både tid og materialer til projektet og med de penge Nordjylland samlede ind, har altanprojektet været undervejs siden starten af november, og nu står altanen færdig.

Det skal fejres! Og du er inviteret til at fejre det sammen med holdet og børnene på afdelingen, som de har gjort det hele for.

Indvielsen af altanen finder sted på mandag den 22. december klokken 15. Det hele foregår på parkeringspladsen ved Aalborg Universitetshospital - Sygehus Nord (ved blodbanken) og Mogens byder velkommen. Herefter klipper Nikoline, Isabella og Nicolai, der alle er patienter på afdelingen, snoren over til altanen, og så tænder vi juletræet og synger en julesang.

Der er æbleskiver, saftevand og kaffe så længe lager haves, og Aalborg Citys Julemand kommer også forbi med godter til børnene.

Inden arrangementet slutter omkring klokken 16 vil afdelingssygeplejerske Helle Nygaard, regionsrådsmedlem Thomas Hav og bygherre Henrik Staun fra Lund og Staun holde taler.

Vi glæder os til at se jer!