LIGE NU:

Hele Nordjyllands Håndsrækning: Tre kandidater er fundet

Der er blevet udvalgt tre kandidater blandt ansøgerne til Hele Nordjyllands Håndsrækning efteråret 2015. Torsdag er afstemningen startet, og man kan stemme frem til tirsdag den 14. juli klokken 10.

Tre kandidater er blevet udvalgt iblandt ansøgerne til Hele Nordjyllands Håndsrækning efteråret 2015. Afstemningen er gået i gang torsdag, og kører frem til tirsdag den 14. juli klokken 10.

For hver fremmødt tilskuer til AaB's hjemmekampe i Alka Superligaen donerer klubben én krone, som går til et godt formål. Hvert halve år doneres pengene til et formål i Region Nordjylland, og nu er de tre kandidater til efterårets donation fundet.

- Vi har også i denne omgang modtaget mange ansøgninger, hvor tre gode formål nu er udvalgt. Ganske som i foråret var det en svær proces at udvælge de tre kandidater, da der var mange spændende og positive tiltag der fortjener støtte, udtaler administrerende direktør i AaB, Stephan Schors.

Stephan Schors sidder sammen med AaB-anfører, Rasmus Würtz, formand for AaB Support Club, Mads Aagaard, bankdirektør i Spar Nord, John Lundsgaard og presse- og kommunikationschef i AaB, Brian Andersen, i udvalget for Hele Nordjyllands Håndsrækning.

Kandidaterne til efteråret 2015 er The Back To Life Project, som hjælper udsatte unge med at kombinere sport, uddannelse og hverdag med rehabilitering. The Back To Life Project giver de unge og deres pårørende støtte og opbakning, samtidig med at man hjælper dem til at tage ansvar.

TUBA hjælper børn og unge i familier med misbrugsproblemer. I Nordjylland har de afdelinger i Hjørring, Frederikshavn og Aalborg. Hvis de ender med at få Hele Nordjyllands Håndsrækning, så vil de nedbringe den ventetid der er på behandling for udsatte børn og unge.

Den sidste kandidat er Aalborg Citykirke, som i samarbejde med velgørenhedsorganisationen Charity, uddeler julegaver, julekurver og skolestartspakker til socialt udsatte og økonomisk trængte familier.

Onsdag den 15. juli offentliggøres modtageren af Hele Nordjyllands Håndsrækning.