Helenius er træt af konkurrentens farvel

Nicklas Helenius ville gerne have spillet sammen med Christian Benteke i Aston Villa, men den belgiske angriber ønsker at komme væk fra klubben. Foto: Trine Ladekarl

Nicklas Helenius havde håbet at spille sammen med Christian Benteke, der vil væk fra Aston Villa.

Den nye Aston Villa-angriber Nicklas Helenius er skuffet over, at han formentlig ikke kommer til at spille sammen med sidste års store profil i klubben, Christian Benteke.

Belgieren, der sidste sæson scorede 23 mål, hvis man regner det hele med, har indgivet et skriftligt ønske om at blive solgt og er fortid i Aston Villa, hvis en klub vil betale en tilstrækkelig stor overgangssum.

- Det er ikke noget, jeg er særligt glad for, selv om det forbedrer mine egne chancer, siger Nicklas Helenius til Independent.

- Vi har brug for det stærkest mulige hold, og jeg havde set frem til at komme til at spille på samme hold som ham. På den måde er det ærgerligt, for jeg havde håbet at lære af ham, siger den danske forward.

I Bentekes fravær er Helenius formentlig tættere på en plads i Aston Villas startopstilling, og den tidligere AaB-angriber har også fået en fin start i klubben.

Senest scorede han sit holds eneste mål, da det søndag blev 1-1 i en træningskamp mod VfL Bochum.

/ritzau/

Forsiden lige nu