Helenius lover mål mod Spanien

Foto: Allan Storkborg (Arkiv)

Der er garanti for danske mål, hvis man skal tro U21 holdets nordjyske frontløber Nicklas Helenius

Det var noget af et nederlag det danske U21 landshold løb ind i på udebane mod Spanien i den første af to Play-off kampe der gælder en plads til næste sommers EM. 0-5 stod der skrevet på tavlen i Burgos efter kampen der sendte de danske drømme om EM ud i mørket. Dog ikke mere end Nicklas Helenius fortsat har ambitioner for returopgøret i Aalborg tirsdag aften.

- Det er vigtigt for os at slutte godt af, gerne med en sejr. Det vil være godt at vise, at vi kan spille lige op med et af de bedste hold i verden. Og så håber jeg der kommer mange på stadion, gør der det, så skal jeg nok love at score et mål eller to, sagde Nicklas Helenius forud for søndagens træning på Skørping Stadion.

Hos holdets anden nordjyske spiller, Kasper Kusk, var der også tid til at evaluere på, hvad kampene mod Spanien og kvalifikationen som helhed har givet ham som spiller.

- Spanien er jo et af verdens bedste hold, de spiller hurtigere og på et højere niveau end det jeg spiller på i Superligaen. Så det presser mig og udfordrer mig til selv at spille hurtigere. Så helt sikkert, de her kampe giver mig en masse jeg kan tage med hjem til AaB, lyder det fra Kasper Kusk til TV2 Nord.

Danmark spiller returkamp på Aalborg Stadion tirsdag aften med start kl.18.30. Men allerede søndag aften kan du se et indslag fra dagens træning i Skørping. Det er kl.19.30 i sporten på TV2 Nord.

Forsiden lige nu