Foto: Audi Kommunikation Motorsport/hochzwei

Her er Tom Kristensens nye job

Den nordjyske racerlegende har fået klarlagt sine fremtidsplaner.

Helt som ventet bliver den mangedobbelte Le Mans-vinder hos Audi-teamet, hvis racer han kørte for sidste gang i november. Audi-chefen Dr. Wolfgang Ullrich har ifølge TV2 Sporten store forventninger om, at den erfarne Hobro-kørers rutine i fremtiden kan blive gevinst for Audi-teamet.

- Tom vil få ansvaret for at organisere alle aktiviteterne omkring vores racerkørers fysiske og mentale tilstand. Tom vil udnytte sin viden og erfaring til at hjælpe, så alt kommer til at køre på bedste vis, siger Dr. Wolfgang Ullrich ifølge TV2 Sporten.

Mr. Le Mans' nye arbejde vil primært være koncentreret om 24-timersløbet på den legendariske bane og sprintløbene i DTM, som også er den slags løb, nordjyden har størst erfaring med fra sin egen karriere.

Tom K. kommer til at indgå i et i forvejen stort hold, der skal stå for Audi-kørernes fysik og psyke, og han håber, erfaringen fra førersædet kan være med til at optimere det arbejde.

- Et engagement i fitness har altid været en stor del af min livsstil, og jeg vil være med til at sikre, at vi har et hold kørere, som er så stærke, som de kan være. Både fysisk og mentalt, siger Tom Kristensen om den kommende udfordring, siger Tom Kristensen ifølge TV2 Sporten.