Foto: Jesper Rau

Her finder du Nordjyllands bedste is

I var mange, der gerne vil give jeres besyv med, da vi efterlyste Nordjyllands bedste is. Blandt kommentarerne tegner sig en klar vinder.

Hvor er Nordjyllands bedste is? Sådan spurgte vi jer seere i fredags. På Facebook var I mange, der ville give sit besyv med, da vi skulle finde Nordjyllands bedste is. Hele 788 af jer seere har kommenteret. 1000 tak for det.

Og det er især soft-ice, der har stjålet de nordjyske isglade hjerter. Det nordjyske ismejeri Vebbestrup lander i top med 279 stemmer. En passioneret Vebbestrup fan skriver om softicen:

"Isen fyldes perfekt snoet i de lækre kræmmerhuse, flødetykkelsen er tilpas, det er helt rigtig flødeis. Dagens dyp er i smeltet kvalitetschokolade, der stivner på den kolde masse. Den sprøde tynde chokolade matcher den smukke hvide is - det lille knæk når første bid tages er helt unikt. "

I den helt anden ende af Nordjylland ligger nummer to, nemlig det Blå Ishus i Tversted, der har fået 156 stemmer. Og det er især guffen, de putter på isen, vores seere er pjattet med.

Tredjepladsen går til Guf og Kugler i Nibe, der får hjælp af Vebbestrup. De har nemlig is fra Vebbestrup, men skiller sig ud ved at drysse isen med knuste bolsjer.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

HVOR ER NORDJYLLANDS BEDSTE IS?Rasmus her fra redaktionen sætter tænderne i en kæmpe is i Blokhus. Men hvor synes du, man får den bedste is her i landsdelen?

Posted by TV2 Nord on 7. august 2015