LIGE NU:

Hirtshals-selskab vil udnytte oliekrise med ny adresse

Det nordjyske selskab Safe Ocean Service er med en ny adresse på Hirtshals Havn klar til at tage imod olieselskabernes borerigge med gode faciliteter til følge.

Det nordjyske selskab Safe Ocean Service, som beskæftiger sig med on/offshore-servicering inden for olie-, gas- og vindindustrien, skifter adresse, så de nu holder til ved siden af rigkajen på Hirtshals Havn.

Ifølge selskabet direktør, Chris Durhuus, åbner det op for mange muligheder i et stadig presset oliemarked.

- Da markedet for borerigge lige nu er udsat for et stort prispres på kontrakterne over for olieselskaberne, betyder det, at mange rigge lægges til kaj for at blive serviceret eller for at ligge på standby.

- Derfor er det et særdeles godt konkurrenceparameter, at vi nu er i stand til at til tilbyde rigejere samt operatører af enheder både kontor- og servicefaciliteter lige ved siden af platformen, siger Chris Durhuus.

Ifølge Safe Ocean Service kan Hirtshals Havn nu tilbyde et godt alternativ til, hvad der tilbydes ved Esbjerg Havn.

- Vi vil meget gerne hjælpe rigejerne med deres behov for at få deres rigge lagt til kaj i denne økonomisk pressede tid, og vi er allerede i gang med at tilbyde vores kommende udbud af ydelser til de forskellige rigejere, udtaler Chris Durhuus og fortsætter.

- Flere rigejere har allerede vist stor interesse for vores kommende faciliteter, da de ser lige så mange muligheder, som vi gør. Samtidig kommer vi også til at ligge side om side med flere af vores samarbejdspartnere, hvilket også er til fordel for vores kunder, siger Chris Durhuus.

Safe Ocean Service er siden firmaets start i 2012 vokset fra en bemanding på to folk til nu at have 80 personer ansat. 10 er ansat på kontoret i Hirtshals.

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Travle genbrugsbutikker

play Efter to måneders nedlukning: Frivillige glade for at være tilbage i genbrugsbutikkerne

40_percent

play Nyd tirsdagen før vejret slår om

Emilie Kjær Hanefeldt Dinesen 2

play Corona-nedlukning får studerende til at føle sig ensomme

20210308-200043-L_14Mb

play AaB hentede første Superliga-sejr under ny træner: - Han kan være ude ad bagdøren om tre uger

Til forsiden

Til forsiden