LIGE NU:

Historisk kamp i Køln: - Søskende følger Aalborg Håndbold til finalen

Det er lørdag eftermiddag Aalborg Håndbold møder Paris Saint Germain.

De har fulgt Aalborg Håndbold i over 20 år, har fast sæsonkort til alle kampe i Gigantium, så selvfølgelig er de to søskende Janni og Anja Clausen fra Nørresundby på plads til Final Four-stævnet i Køln.

- Vi har været med til mange af Aalborg Håndbolds udekampe i hele Europa. Det er fantastisk at få lov komme rundt til nogle små europæiske byer og møde fans fra andre lande. Vi elsker at rejse rundt, også for at opleve kulturen i de mange lande vi har været i, siger de to søskende, mens de hilser på en lille flok franske fans, som også har været heldig at få billet til Final Four-stævnet i Køln.

quote At få lov at opleve sit favorithold i et Final Four finalestævne, og så endda mod Mikkel Hansen, som jo kommer til Aalborg og skal spille i om et år, dét er stort.

Janni og Anja Clausen, Nørresundby

EHF - Det Europæiske håndboldforbund - har nemlig givet lov til at 50 Aalborg Håndbold-fans har fået adgang til finalestævnet, hvor der normalt ville der have været 20.000 tilskuere.

Inden Anja og Janni kan få udleveret billetterne, skal de igennem en PCR-test.

- Vi er blevet testet flere gange derhjemme, inden vi kørte herned i bil, men de forlanger, at man skal have en negativ test, inden vi får billetterne, så vi håber da at den er negativ igen, ellers er det da langt at køre uden at kunne komme ind, griner de to søskende.

Søskendeparret i testkøen foran indgangen.
Søskendeparret i testkøen foran indgangen.
Foto: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

Efter en halv time møder TV2 Nord Janni og Anja igen - smilende med to billetter i hånden klar til semifinalen mellem Aalborg Håndbold og PSG fra Paris med blandt andre landsholdsstjernen Mikkel Hansen på holdet.

- Det er en drøm der er gået i opfyldelse, lyder det samstemmende fra de to søskende.

- At få lov at opleve sit favorithold i et Final Four finalestævne, og så endda mod Mikkel Hansen, som jo kommer til Aalborg og skal spille i om et år, dét er stort, siger Anja og Janni Clausen.

billede1
Foto: Mogens Jørgensen / TV2 Nord

- Men Mikkel Hansen kommer først til at vinde Champions League, når han kommer til Aalborg Håndbold, det bliver ikke i den her weekend, afslutter de søskende med et grin.

TV2 Nord tager lørdag formiddag afsked med Janni og Anja, der lige skal ud og opleve lidt mere af storbyen Køln, inden de senere i dag tager plads på række 8 i den kæmpestore hal. Kampen fløjtes op klokken 15.15, hvor TV2 Nord vil være på plads og følge kampen. Du kan se højdepunkter og interviews i nyhedsudsendelsen klokken 19.30 og på hjemmesiden.

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

p-bøder

play Lasse blev bombarderet med p-bøder, efter han havde købt en nummerplade med teksten ´ukendt´: Nu har han vundet sag over parkeringsselskab

310721 Skagen

Smitten i Skagen stiger – incidenstallet mangedoblet på en uge

310721 Knivstik Vejgaard Kroen

36-årig stukket i mave og ben efter slagsmål

310721 Regn

DMI: Risiko for lokale skybrud og torden i Himmerland

Til forsiden

Til forsiden