LIGE NU:

Hjørring firma er gazelle for 7. år i træk

Navi Partner Hjørring kåret til Gazellevirksomhed for 7. år i træk For 7. år i træk kan softwarehuset, Navi Partner Hjørring, lade sig kåre som en af Børsens Gazellevirksomheder. Virksomheden, der arbejder med softwarebaseret brancheløsninger, har sålede

Masser af vækst
- Vores vækst skyldes udelukkende organisk vækst. Sagt på håndbold-sprog: Vi koncentrerer os om vores eget spil og den strategi vi lægger før kampen. Så ser vi i løbet af kampen om der skal ske lidt små justeringer, men taktikken bliver holdt hele kampen, siger Bjarne Dalsgaard, Direktør i Navi Partner Hjørring.

Spredning af aktiviteter
Væksten er gældende på alle Navi Partners mange spredte aktiviteter på forskellige brancheområder, hvor især virksomhedens løsning til web-enabling, Webster har haft vind i sejlene. Det er da også spredningen af aktiviteter, der netop gør Navi Partner i stand til at holde den stabile vækst over så mange år.

Udlandet skal erobres
Baseret på Webster produktet ser aktiviteterne ud til at blive spredt endnu mere i de kommende år. Navi Partner Hjørring vil nemlig gøre sin entré på de udenlandske markeder. Tidligere koncentrerede virksomheden sig om det danske marked, hvor virksomheden i dag har ni etableret forhandlere og agenter på Webster produktet. Nu er man så småt begyndt at ekspandere aktiviteterne til udlandet, hvor fire forhandlere allerede er etableret. En egentlig markedsføring af produkterne er her i efteråret igangsat, så nu må de kommende resultater tale deres eget sprog.

Udvidelse af lokalerne
Virksomhedens fremgang ses også i antallet af medarbejdere, der er steget i løbet af årene. En udvidelse af de eksisterende lokaler i Hjørring har således været nødvendig for, at virksomheden kan huse alle dens aktiviteter.