Hjørring spiller uafgjort

I sæsonens sidste kamp tog FC Hjørring på hjemmebane mod det kommende Superliga-mandskab fra FC Vestsjælland.

Efter en forsigtigt start på kampen begyndte begge mandskaber efter 20 minutter at bide fra sig.

Ovenpå et hjørnespark opstår der tumult i feltet og bolden ender foran Michael Byskov, der sparker over. Udeholdet havde også deres muligheder, her er det Pinto Borges, der flot kommer igennem, men Zaza har styr på afslutningen.

I slutning af første halvleg er Hjørring tæt på, men ydersiden af stolpen redder. Få minutter senere er hjemmeholdet så de heldige da overliggeren tager fra. I anden halvleg får FC Hjørring straffe, da Michael Nielsen nedlægges, men Mathias Schlie brænder og kampen ender 0-0.