Hjørringvirksomhed igen med sorte tal

Den nordjyske maskinproducent brüel international a/s har i regnskabsåret 2009/10 haft et høj aktivitetsniveau og opnået et positivt resultat.

Ifølge brüels divisionsdirektør Tomas Torp har 2010 været et hektisk år.

- brüel har leveret meget komplekse projekter til en række af de store spillere på markedet. Og brüel fortsætter med at erobre markedsandele på et meget konkurrencepræget marked, samtidig med at vi opbygger en større viden via vores udviklingssamarbejde med kunderne.
brüel, der udvikler og producerer fuldautomatiske vaske- og håndteringsanlæg til genbrugsemballager, er i dag blandt de førende på den internationale scene. I 2006 blev brüel opkøbt af fynske Jorgensen Engineering a/s, og efter flere år med røde tal og en turn-around har brüel på andet år sorte tal på bundlinjen.

- Det ser nu ud til, at vi kommet ind i en positiv trend og vi kan nu vise et pænt overskud for andet år i træk, siger en tilfreds Tomas Torp.
                            
En fornuftig ordrebog, stor tilbudsmasse og pænt aktivitetsniveau gør, at brüel tror på gode takter i 2011.

- Vores forventninger til 2011 er gode, og med vores fleksible og engagerede medarbejderstab regner vi bestemt med endnu et godt resultat, slutter en tilfreds Tomas Torp.

Forsiden lige nu