Hobro bliver i bunden: Tabte 2-0 til mesterhold

Nordjyderne indkasserede det tredje nederlag i træk, da de søndag aften mødte de forsvarende mestre fra FC Midtjylland i Herning.

Der blev længere mellem top og bund, da Hobro og FC Midtjylland havde spillet deres opgør færdigt søndag aften i Herning.

Her udbyggede de forsvarende mestre deres føring i tabellen og Hobro, der kunne have spillet sig væk fra den enlige nedrykningsplads bliver der i stedet.

2-0 sejren til FC Midtjylland var fortjent. I en rodet første halvleg var det Martin Pusics mål efter ni minutter, der stod tilbage i hukommelsen.

Østrigeren headede flot bolden forbi Hobro-keeper Jesper Rask efter indlæg fra Kristoffer Olsson.

Hvis man bruger Hobro-briller var der dog også et par chancer at huske fra første halvleg. Efter 19 minutter var Mads Justesen tæt på at nå frem til en bold sendt gennem feltet af Mayron George, men ak. Få minutter før pausefløjtet var det Tidiane Sane, der måtte se sit forsøg gå over FCM-målet.

Hvis Hobro troede, de skulle komme ud og vende kampen på hovedet i anden halvleg, kom de hurtigt ned på jorden. Mindre end et minut inde i halvlegen var Pusic igen på færde. Med en følt bold mod det lange hjørne udplacerede den tidligere Esbjerg-spiller Jesper Rask i målet.

Den stilling holdt kampen ud.

Hobro IK har fire point og indtager 12. pladsen i Superligaen. Jonas Dals tropper skal i aktion igen onsdag. Her møder holdet Vejle i DBU Pokalen.