LIGE NU:

Hobro-duo: Røde kort helt efter bogen

Mads Justesen og Jonas Damborg mener, at Randers FC's to røde kort i kampen mod Hobro var helt i orden.

Der var dramatik for alle pengene, da Hobro søndag eftermiddag tabte 0-1 hjemme til Randers FC. Gæsterne fik to mand smidt ud i en hektisk anden halvleg, hvor kronjydernes sejrsmål også faldt.

Først blev Mads Agesen og siden Mikael Ishak udvist. Ifølge de Hobro-spillere, der var involveret i duellerne, var udvisningerne helt efter bogen.

- Mads Agesen og jeg er nok ikke så uens som typer, vi går op i det, vi laver og vil gerne vinde. En gang imellem er man tæt på at komme op i det røde felt, siger Justesen.

- Jeg kommenterede på dommerens kendelse, hvor de fik frispark i en ren duel. Agesen og jeg kom så lidt i diskussion, og så skubbede han mig.

- Jeg kan slet ikke forstå, at jeg skulle have det gule kort i den situation. Men skulle jeg have gult, skulle han i hvert fald have rødt. Jeg kan ikke se, hvad jeg gjorde galt.

Justesen blev skubbet øverst i brystkassen, men tog sig efter faldet til hovedet. Det har sin naturlige forklaring.

- Han puffede til mig med sin ene arm, og min arm røg så op i min tand. Tanden har det ikke så godt, den blev slået løs, og det var derfor, jeg tog mig til hovedet, siger anføreren.

13 minutter senere blev Mikael Ishak så også uvist, da han var i infight med Jonas Damborg.

- Det var en kamp om bolden over længere tid. Det endte så med, at vi begge lå i græsset. Han sparkede så ud efter mig, så det røde kort kan ikke være mere klart, siger Damborg.

Trods to mand i overtal i et kvarters tid formåede Hobro ikke at svare igen på Randers' scoring tidligt i anden halvleg. Damborg mener ikke, at nordjyderne udnyttede deres overtal godt nok.

- Overhovedet ikke. I først halvleg var vi faktisk skarpere og skabte større chancer. Vi fik ikke udnyttet vores overtal til at komme ordentligt til baglinjen, men slog i stedet indlæg alt for tidligt, siger Damborg.

- De beslutninger, vi traf, blev truffet med hovedet under armen. Vi skulle have været mere tålmodige og have spillet mere klogt.