Hobro fik uafgjort efter stort pres

En sen scoring fra Antipas sikrede Hobro IK uafgjort mod slovakiske MFK Kosice.

Hobro mødte lørdag det slovakiske hold MFK Kosice på deres træningslejr i Belek i Tyrkiet.

Nordjyderne kom ud til kampen som lyn og torden, og inden for de første syv minutter havde Quincy Antipas bærndt to store chancer.

Det skulle dog blive MFK, der først fik bolden i nettet. Efter godt 20 minutters Hobro-pres kunne de slovakerne se måltavlen skifte stilling til 1-0 efter at de på en friløber skabt af en glidende Mads Justesen scorede kampens første mål.

I det 41. minut lykkedes det dog nordjyderne at udligne. Mads Hvilsom satte med en assist fra Thygesen bolden ind på slovakernes målmand, og så kunne holdene gå til pause.

Det lignede længe at 1-1 ville blive kampens resultat, men i 88. minut gjorde MFK Kosice det til 2-1 på et straffespark, og så ligende det pludselig et nordjysk nederlag. Minuttet efter gjorde Antipas det dog til 2-2, som også blev kampens resultat.